Header Image
Home / Verkoopstyling

Verkoopstyling

Waarom verkoopstyling?

U wilt verhuizen en bent klaar om uw woning te verkopen! Maar is uw woning óók verkoopklaar?
Potentiële kopers zijn op zoek naar hun droomhuis. En niet naar uw “thuis”. 123ReStyle zorgt voor een neutrale woningpresentatie, waardoor een grotere doelgroep wél hun droomwoning herkent in uw huis. En zo verkoopt U sneller én beter! Dat scheelt veel geld, tijd én zorgen.
Verkoopstyling is een noodzakelijk hulpmiddel om in de huidige woningmarkt sneller te verkopen of te verhuren. Uw woning zal positief moeten opvallen tussen alle andere te koop staande woningen. Dat leidt tot meer bezichtigingen en dus eerder een koper.
Statistiek en jarenlange ervaring wijst uit dat:
•    de 1e indruk op internet/Funda voor 75% bepaalt of een kijker een koper wordt.
•    80% van de kijkers niet door uw spullen heen kan kijken en dus volgt er geen bezichtiging.

Ook wat voor u?

Bent U overtuigd dat uw woning er aantrekkelijk uitziet? Toch komen er geen kijkers of volgt er geen redelijk bod? Dat kunt U met hulp van 123ReStyle veranderen! Statistieken tonen aan dat woningen die op de juiste manier verkoopklaar zijn gemaakt sneller worden verkocht én vaak ook meer opleveren.

Wilt U onnodig lange verkoopperiode of te lage opbrengst voor uw woning voorkomen? Schakel 123Restyle in vóórdat uw woning in de verkoop komt. U voorkomt drastische prijsverlagingen en negatieve reacties van kijkers. Voorkom dubbele lasten en stress! 123Restyle is vele malen voordeliger en geeft rust. U kunt er met onze hulp zélf wat aan doen om de verkoop te bespoedigen. Als bewoner is het onmogelijk om objectief naar de eigen woning te kijken. Schakel daarom een professional in. 123Restyle is objectief en adviseert hoe u de aspirant koper kunt verleiden tot een reëel bod. Als u écht wil VERKOPEN in plaats van alleen een bord “TE KOOP” plaatsen! Door onze aanpak kan het bordje “TE KOOP” sneller vervangen worden door “VERKOCHT”!

Werkwijze

Maak een GRATIS afspraak. Samen met u wordt de woning doorlopen. Binnen anderhalf uur krijgt u een helder beeld van hoe uw object speciaal voor de verkoop geoptimaliseerd kan worden en wat 123restyle daarbij voor u kan betekenen. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Top
DutchEnglish