Home / Testimonials / R.J. Schnetz

R.J. Schnetz

Lang geleden leerde ik de eigenaresse van 123Restyle kennen en haar smaak heeft me altijd al aangetrokken. Je kunt merken dat zij dit werk met passie doet.  Daarom heb ik haar toen gevraagd mijn maisonette-woning op de Savornin Lohmanlaan in Den Haag in te richten.  Het resultaat was zo goed gelukt dat ik mijn huis met een flink bedrag meer dan beoogd heb verkocht inclusief de inrichting. Een aantal jaar later heb ik haar gevraagd op huizenjacht te gaan en heb ik op haar aanraden een parterrewoning gekocht op de Cornelis Jolstraat waar erg veel aan opgeknapt moest worden.

Ook hier heeft 123Restyle na een half jaar verbouwen en inrichten een prachtig resultaat neergezet. Mijn woning is zeer sfeervol  en mooi geworden. Ik had werkelijk niet gedacht dat het zo zou kunnen worden. Een groot pluspunt was ook dat 123Restyle gebreken van het huis heeft ontdekt waardoor ik op tijd met de verkopende partij aan tafel heb kunnen zitten om tot een oplossing te komen.
Voor het stylen van een huis raad ik 123Restyle van harte aan. Drs. R.J. Schnetz

Top
DutchEnglish